21 September 2009

Hari Raya(Raya Ke-2)

Menjalankan aktiviti masak memasak bagi mendapatkan sijil kelulusan tuk tut...




hahah entry aku kali nih tuk hari kedua hari raya..erm..nak mula dari mane ek..erm..ok..kita start dari aku mula2 bangun dari Bzzzzzzzzzz
ok masa raya kedua tuh kitaorang sume bangun lewat hehe mungkin penat semalam belum ilang..so aku pun ngan muka xmalu pun bangun lewat jugak..memandangkan bakal mak mentua aku nih sporting die pun xkisah..siap suh aku rehat n tido lagi..hahahah baik kan,,,??kan..kan..
Aktiviti hari ke dua raya nih..kami da masak2 time..aku teringin nak makan rendang ayam,sbb yang semalam da habis,so mak bubu buat yang baru..eh..aku la yang buat,,ekekek tolong buat kacau..ekekek..da gambarnyer nanti korang leh tgk la..
kate ngan along aku kena dapatkan sijil masakan dari mak n abah hahah ternyata hebat jugak aku..abah bubu ngan mudah bagi aku sijil kelulusan masakan hanya sekadar kacau rendang dalam kuali..heheheh..tapi bubu punyer longkang..xnak bagi aku lulus..hah!memang die dengki ngan aku "kaki BULI"
so menu ke dua goreng ikan untuk dibuat sweetsour.hidangan nih di siapkan memandangkan mama n papa abg amin nak datang petang nanti katenyer...dan hari tuh jugak dalam sejarah kitaorang sume mandi lewat tghari lepas siap masak baru masing2 mandi n tukar baju raya tuk hari kedua lak..aku cm biase la..warna pink tetap akan menjadi pilihan hatiku..


COMEL

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

3 comments:

Putra Al-Maliki said...

salam aidilfitri. maaf zahir & batin... =)

Putra Al-Maliki said...

salam aidilfitri. maaf zahir & batin... =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ok salam idilfitri n maaf zahir batin tuk putra

Cuba Klik tengok apa jadi!