12 September 2009

Family aku

salam
yuhuu,,,,kali nih post aku gambar family aku,erm tula mak ayah aku alang adik habib..hahaha..
gambar ni aku snap masa ayah buat expo kat lake garden tuk keje die,,,best kat sane da banyak bunga pokok2 sume la...aku tapi kenangan nih da lame la sthun yg lepas lame da tuh..aku sengaja letak sbb aku kalau bole nk kongsi gak ngn korang pasal family aku nih.

aku kak ngah ekekekek..

yang nih adik no 7 & 8.erm..yg no 5 n sulong xderla sbb dorg xsuka bergambo da

hah nih adik aku no6 insyallah awal tahun depan nikah

Nih adik pompuan aku no4 ngan husband dio



hah ayah aku nih ...garang x die?? nama ayah aku azhar.uiks ayah aku ni jenis tegas aku n adik2 memangla takut skit ngn die,ayah nih jenis yang suka menyusun life anak2 so kami nih masa zaman2 kecik dulu2 memang xbebas cm budak kat lua la.kitaorang nih basikal pun xkenal ayah mmg xbagi la..aku sendiri pun amik lesen kete curik2 tu pun aku guna duit biasiswa blaja hahahahah.jahat x..erm..tapi last2 die tau aku da lesen xderlak die nak marah..bukan pe ayah nih die risau skit anak2 die,ayah jenis xyakin yang anak2 mampu berdikari..bukan nak kate manja..bayangkanlah kitaorg dulu zaman skool walau da masuk skol menegah ayah anta amik lagi skolah..kalau die xdapat amik tahun tuh die akn carik bas skolah tuk jemput kitarang.nak g mane2 pun die anta amik g tuisyen pun sama la die mmg akn amik jmput la huhuk..tapi antara adikbradik aku yang paling degil sebab suka bantah ckp ayh,aku nih antara ank yg aktif kat skolah aku mmg aktif siap dapat anugerah pelajar kokurikulum cermerlang tiap2 tahun ekekek aku budak sport.bukan olahraga la..heheheh..poyok lak aku nih ekekekek...
erm..mak lah die nih xbayak bunyik..die cukup suka manjakan anak2 bila ayah mula bebel kat anak2 die mula la backup hahaaah sampai leh gado tuh...dasat..mak suka soping mmg suka lah..paling best kalau ngn mak kuo berjalan pantang die da duit lebeh mmgla die akan joli time tuh ko mintak la ape pun mesti dapat punya..
alang nih adik yg pling rapat ngn aku..ape jerw aku ngn die msti punyer kogsi masalah die je tau ttg hal aku ssh snng aku die jerw yg aku kongsi sama2..ekekek die nih kira sama jiwa nagn aku lah..
adik(habib)hahahahah nih bongsu punyer beza jarak 15tahun dari adik bogsu alu ekekekek..manjerw gila anak kesayangan ayah selepas aku..akulak anak harapan ekeekekek skng adik baru darjah 1 da..mmg manja die r ape mintak sume dapat abg kakak da keje.heheh
hah korang yang len aku akan post gambar2 adik2 aku lagi nak kna upload nih...jap ek pe2 enjoy gambar2 aku k.




0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!