3 September 2009

****CHIKEN CHOP****

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



walau xberape sodapnyo tapi hepy dapat gak makan


CINTA HATI AKU,PENGARANG JANTUNG


Adoiyai..smlam aku teringin giler la sesangat sangat le nk mkn chiken chop..ni gara2 aku ngn bubu g pasar ramadhan kemarin alamak kat bazaar tu kan..cam2 org jual…pening nak decided mkn pe..sengal…masa tgh tggu bubu pilih lauk tuk nasi campur die mata aku liar jap terpandangla satu menu kat sebelah paying aku berdiri tuh..mak oik..”CHIKEN CHOP” la…wuuuu…best lak aku tgk..nak beli tapi aku da beli roti john…xpela maybe nextime..so

So keesokkan arinya aku duk termenong memikirkan menu ape nk mkn tuk berbuka..hah selera terbukak tringat kek chikenchop..so ctau bubu yg arini aku nak berbuka ngn chikenchop.hahah so hah dah waktu balik..laju lik umah..bersiap n kuo cari kedai biase paling dekat mkn kat equine la..kat restoran WARONG PAK MAIDIN..bestnyer..yumyum..huhu tapi seedy korang tau xdapat nak mkn kat situ sbb pak maidin xbuat alacat menu sume buffet style..kuciwa tul..huhuk..so aku cm da pts harapan..mkn bse2 jela..
Tapi bubu xpuah hati die beria ngat usaha gak carikan kedai..2 ke 3 kedai kami survey mmg xder western da..huhu..sedeyla…Bubu xputus asa sampai la dalam duk usha kedai kat bazaar Ramadan tuh bubu ternampak 1 kedai nih..dulu kitaorg penah mkn situ tapi xbyk menu yang da..hahahah..so aku beranikan diri tanyer..

Bubu : hah tu kedai SANTAI EQUINE try ayg tyer situ da x western..
Aku : a’ah la..ok I try..
KaK SANTAI : yer dik nak order ape?
Aku : kak western ada x?
Kak SANTAI : ADA!!sume da chikenchop,lambchop..sume da la
Aku :heheh yeker OK cun kak!saya mkn sini

Senang hati x terkira la…dapat la gak mkn..walau xbrape sedap sekurang2nyer hari tuh aku dapat mkn chiken chop..yang penting bubu xbosan2 pusing 1 equine tuh semata mata nak bagi ape yang aku hajat..dan yg paling penting bubu xpenah hampakan permintaan aku walau susah mane pun permintaan aku tuh..kompom dapat la punyer ekekekekekek..




0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!