20 September 2009

Bakar mercun hari Raya






Nak dijadikan citer ni banyak aku post kan entry mlm hari raya..nak kate meriah,aku xtipu lah memang meriah,mane taknyer seharian suntuk aku ngan baju raya,,hahah xpenah lagi dalam sejarah idup aku sebelum nih,pakai baju raya sampaila kemalam.erm,,,bubu xyah cakap lah yang tuh lagi la,,bersampin sampai la ke malam.sampai lewat malam siap mandi dan pakai balik baju n sampin..hahahahah..cam budak2 la..
erm..malam pada hari raya tuh family nih da buat aktiviti bakar2 mercun lagi...hah malam tuh membakor la mercun ..meletop letop umah imam Buna..ekekekek..hah!?imam Buna??sapae??itu r..my future father in law..insyallah di Izinkan...amin..
banyak tul mercun diorang nih..yela mane taknyer angah yang beli,a.amin lagi beli..tambah lae dorang nih da cable lak untuk dapatkan stok..ekekekek..so men la anak buah bubu sepuas hatinyer..aku??heheh duk tepi sambil snap pic jola..nak men takut lak kang meletop kat tangan huhu..dulu penah tengok depan mata adik aku si noni da kena ngan bunga api jerw...benda tuh melompat terkena telinga die..cian time tu die nangis xberhenti...masa hari raya lansung xle kuo umah..hah skng??!!da ok da,,da kawen siap da baby da pun.hah back to topik..hah so korang nanti da gambo ngan bedio aku akan upload so view la nt ek...k chow




Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!