13 September 2009

badminton di malam hari

skali lagi aku ngn bubu

me & bubu

Kegedixkan ku menyerlah bila bubu yg snapkan ekekekeek

Crazy members

heheh nih en miragitsu salah soranf sifu kami

hahah bubu ngn muka toya dia...

hahah cam biase la aku dan bubu kemana tetap bersam..insyallah sampai bila2 aminnn...

Tuan dewa guru shake UT

tuan avantasia

nih la glagat kami yg sengal ah lim and lun

hye yuhuuu..hehehe
aku datang lagi ngn citer aku la pe lagi,,,so nak mula dari mane ek..hah nih saje jela aku nak citer akn ape yg aku buat setiap malam sabtu,ekekeke hah aku akn turun layan sukan la jap panaskan badan n sambil2 jaga badan..aku nih aktif la jugak men badminton nih..nak kate hebat tuh xderla tapi aku mmg sukan sukan nih..fanatik la korang kalau bab sukan nih.
Huh bukan nak sembangla aku nih bab kate kalau brg tuk badminton nih dari pangkal rambut sampai hujung jari mmg lengkaplah nak2 lak bubu nih mmg boleh dianggap coach aku..heheh bubu?terer men ke x???uiks korang jgn tanyer die mmg hebatlah..bukan saja aku nak angkat bakul sndiri bukan jugak aku nak poyok ngn korang kan tapi bubu mmg pandai men la..heheheh dalam team kami die antara yg hebat menla..tambah lagi ngn skill2 die terbang bagai kan ekekekek..bubu nih tegas tau bab sukan nih kaklau aku partner ngn die xyah sibok2 kejar bola tu hah aku duk diam je sengih pnjang2 lebar2 dpan net tuh yg len tuh bagi bubu jela kontrol huhahahahahah...sampai lelah terjelir tgk die catchup shuttle kan hahahah padan muka ekekekekek...
aku nih jugak minat sukan nih sampai tahap da raket smpai 3 walau xcukup banyak bagi org yg xhebat cam aku nih ada raket sendiri sampai 3 batang pe kes..ekekekek..aku da yonex.TI9 n jugak hard,,beg raket yg zip 3 lagi..ekekek kasut lak yonex...murah jerw aku beli rm80 jela..nak beli yg mahal xmampu da....jersey hah aku dhda byk..skirt aku da 3pasang stoking alah xyah citer la byk la..huhu boleh buka kedai la org ckp.sluo lagi..bab kate gaya mmg la kalah pemain pro la..tapi men ekekek xderla cm haram boleh la angkat smsh tuan avantasia la ..hahhaahahahpoyok lak aku nih..tapi aku mmg suka la men badminton nih.
hah katner aku men aku men kat klrc la setapak men ngn geng2 bubu la...walaupun aku sorang je bunga kat situ dorg xder lak nak mnjerw2 slagi leh bidas hentam aku dorg akn hentak gak sbb dorg ckp nak aku cepat pandai..yela aku nih budak yg baru blajar kan..selain men sukan nih tuk kesihatan n isi masa lapang aku suka badminton nih sbb byk kua peluh so lehla bakar lemak aku yg bersepah2 nih..nak2 aku dlm poses diet da..kalau boleh nak maintain berat 45kg...heheheh...bukan pe baju2 skng nih makin kocik nak2 makin lawo2 lak..tgk sis ceera da jual bju kek butik dio mmg cntik2 la..ekekekek.nek gilak tgk.hah tu pasal la aku men bdminton..hahah
semalam men bdminton partner ngan ah lim kami menang dapat mangga free.kitaorang nih korang kalau men siap da beating tau..x mangga kiwi xpun mihun mlayu yg masak ekekekk...so aku da attach gmbo team2 badminton aku nt..so korang2 yg tersinggah kat post nih trase nak buat frendly contact la aku k...
PhotobucketComot yang Comel

3 comments:

suara kaki said...

encem mamat baju kunin tu

**Bila Comel Jadi Comot** said...

psan tul bubu i nih kan wek!!!

afixz said...

zairul azizi hasbuna.. mmg terrer la jugak dr dlu.. bdn pn menten lg.. bdn aku yg x menten.. huhuhu..
xleh terbang2 lg.. aritu terbang dgn berat 75kg.. bergegar dewan. muahaha..

Cuba Klik tengok apa jadi!