9 September 2009

At My Workstation.(^_^)

Giler la arini akau sampai opis awl kul 7suku da terpacak kat mesin punchcard nak jadi good worker ape,,,hahahak..poyok tul..erm yang sebenarnyer aku sengaja bangun awl pagi tadi bukan pen k mengelak dari jem .hahah

keje mmg la ada tapi buat2 jerw cam xda

lazy cat

kebosanan aku menungu waktu jam4 huhu

Malasnyer aku..huhuhu



Erm kat opis ni dalam bulan2 pose nih cam biase la xbanyak keje kitaorg duk melepak jerw chat hahah tapi aku tgk bos aku tuh kehulu ke hilir cian die byk tol keje die,,aku hahahah da keje buat cm xda..huss bukan pe malas dol..huhu..

Ni pun nak kacau kak fiza lak xdapat sebab die asek duk cibok chat ngn kwn2 YM die..erm bosannyer tolllong…alah skng baru kul12tghari lambatnyer kul4..
Bubu pun mc arini erm katenyer xcihat demam balik nt singgah la jumpa die jap..

Hah raya tahin nih cuti mmg panjang la..yela bole dikate department aku sume bercuti panjang dlm 2minggu la jugak aku pun ekekekekek..pejam celik pejam celik minggu depan da nak raya..HAH RAYA!!cmner nih baju raya xsiap lagi la..alamak cmno nih agak2 xsiap cari jela baju siap..erm..theme tuk tahun nih hahahah SURPRISE ler..bukan pe mesti korang terkejut sebb warna yg dipilih tahun nih yg xpenah ada dalam koleksi aku semestinyer warna nih kaler kegemaran ayah..hahahahah,,,cmno nih nak xnak bubu da buat kaler tuk so kena ikutla baru padan..so kena nantikan la masa hari jadi nanti..

Erm tuk petang ni nak berbuka katne mkn pe aku xrancang lae tggu la bubu decided nanti!

Hahahah kat opis mengular jela sambil menguap menguap n menguap.




0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!