17 August 2009

jalan2 cari gift..



hah kali nih misi mcari pezen tuk opismate bubu erm..lily besday..nak wat cmno usaha la aku g cari kat jusco iquine jerw..kuo pun da lwat..yela sementara tggu masing balik kje mdi n brhat jap baru grak..

pusing 1 alam dlm jusco xdo pun brg yg nak dipilih..erm..last2 bubu mintak tolong dak yai..tah yai mane lak..kwn opis die gak kot...beli..so memandangkan aku xmkn lae bubu tyer nak mkn perw..aku nih bkn jns pemakan sgt asl trase tringin jer aku mkn la...hahaha yang best nyer bubu pyer bizness alhamdullh mkn maju alhmdullah rezki la tuh..so bubu blnjerw aku mkn kt kenny rogers..bkn nk mkn ngt pun saje aku mengada ngada ngn die..yg die pun beria nk aku mkn citu..aduhyai..die suka ngt suh aku mkn..katenyer mkn tuk tenaga..hahahahaah...hah ayat yg die ckp masa kt restren tu...mkn syg nt bulan pose xkemponan..ekekekek...heheheh
sebelum mkn sempat lak aku merakam kn gmbo2 mkn time ngn bubu hahahahha..sengal..slame nih bubu jns xsuka bergambar..hah klu ngn aku abih r aku mmg suka posing dpn lens xksah la asal aku nmpak kmra mmg la aku suka..dpt msuk kaki kasut aku sebelah pun da kira ok la...aku ngn lens mmg xdpt dipisahkan ekekekek..hahahahahah
ok syg ayg nk u pun cm ayg,,,,so bila kita g memaner kita da pic yg kita leh simpan s a kenangan ekekek walaupun tmpat tu bknla tmpat yg mewah mahal xklusif mahupun without a candle lite dinner cause spend a time wif a very special 1 is da most odorable time for me n its means a lot in every second of tictactictactictac



2 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice page...

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Blog anda bagus..!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
wassalam

complicated life said...

heheheh thaz bujang susah alamk bila nk jadik bujang senang nih...btol perkara remeh yg plu diambil kira..thaz for the reminder..erm..ok saya akn visit blog u ok.

Cuba Klik tengok apa jadi!