19 October 2009

bubu gift

pemberian kpda ku katenyer tuk kmudahan aku gak...tapi x gak aku guna heheheh sbb aku byk gna kete baru die..g pun die gak yg suh gna katenyer snngkan aku sbb satria ni manual tp kete baru die auto so just fuel n brek je kna kontrol ekekekek.erm die da bgi kn so amik jela...erm sygnyer die kat aku thaz bubu u r so sweet..walau u poyok..ayg ttp syg u muah muah muah...








7 comments:

mira gerg said...

weh...poyokkk tu binatang per?? ayg la dpt kete...cuba x dpt..wakakaka

complicated life said...

sengal ko mira,,huhu cbok tuil oiks dpt xdpt den totap syg dio tau ak..huhu

mira gerg said...

jgn syg kek mulot jo...dlm ati memendam pahsaan...huhuhuhuhu..dugaan tuh..

complicated life said...

oiks pe nih! ckp pe nih kureng tul ikhlas tu...syg den kat yo xdo bolah bagi..smpai bebiler kalau diizinkan ...

mira gerg said...

baguihh....hep hep horeyy...:))

complicated life said...

tau xpo..ngt senng ko den nok jago yo..walau bubu den xcerewet mkn tpi den tau dio pun cm laki len kek luo yg nak tman idup yo pandai masak kot2 mano pun den akn usaha..usaha itu tanggo kerjayo den ngn yo.ekekekekek

ryeena said...

wahhh best best dapat hadiah...hehehehe
awak belajar la masak ye chomel....
mesti pandai punya lama lama....

saya sebelum kahwin...memang cari yang boleh trima bini dia tak reti masak...hehehe
ingatkan main main....rupanya dah 8 tahun kahwin boleh kira berapa kali saya masak...hehehe
cekodok pun tak pernah buat....

Cuba Klik tengok apa jadi!