19 October 2009

# Comel(^^)bubu

bubu gift

pemberian kpda ku katenyer tuk kmudahan aku gak...tapi x gak aku guna heheheh sbb aku byk gna kete baru die..g pun die gak yg suh gna katenyer snngkan aku sbb satria ni manual tp kete baru die auto so just fuel n brek je kna kontrol ekekekek.erm die da bgi kn so amik jela...erm sygnyer die kat aku thaz bubu u r so sweet..walau u poyok..ayg ttp syg u muah muah muah...








7 comments:

  1. weh...poyokkk tu binatang per?? ayg la dpt kete...cuba x dpt..wakakaka

    ReplyDelete
  2. sengal ko mira,,huhu cbok tuil oiks dpt xdpt den totap syg dio tau ak..huhu

    ReplyDelete
  3. jgn syg kek mulot jo...dlm ati memendam pahsaan...huhuhuhuhu..dugaan tuh..

    ReplyDelete
  4. oiks pe nih! ckp pe nih kureng tul ikhlas tu...syg den kat yo xdo bolah bagi..smpai bebiler kalau diizinkan ...

    ReplyDelete
  5. baguihh....hep hep horeyy...:))

    ReplyDelete
  6. tau xpo..ngt senng ko den nok jago yo..walau bubu den xcerewet mkn tpi den tau dio pun cm laki len kek luo yg nak tman idup yo pandai masak kot2 mano pun den akn usaha..usaha itu tanggo kerjayo den ngn yo.ekekekekek

    ReplyDelete
  7. wahhh best best dapat hadiah...hehehehe
    awak belajar la masak ye chomel....
    mesti pandai punya lama lama....

    saya sebelum kahwin...memang cari yang boleh trima bini dia tak reti masak...hehehe
    ingatkan main main....rupanya dah 8 tahun kahwin boleh kira berapa kali saya masak...hehehe
    cekodok pun tak pernah buat....

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews