5 August 2009

hari2 dlm kehidupan aku selepas smlm




Erm..kehipan aku...skng bubu bz skit sbb da kje baru die nk kna settlekan so aku kna la paham..aku nak tolong pun bukan aku tau pun huhu,,,mysahkan jerw lagi adalah..erm..nak xnak kenala aku bt hal sndiri..
aku datang keje mmg la awal setiap hari..Tp arini aku sampai lewat sbb xlarat btol nk bgn awal kesnyer aku jog 4 round kat klcc...hahahahhaha nih kes jdi peneman kak dora la...so y not aku tmankan die..tapi mak ko sakitnyo badan ni hah tegang segala urat sarat huh main badminton xda lak rase cm gitu..huhu,,,,kate ngn k.dora die akn buat aktiviti jogging nih setiap hari senin,selase khamis kat klcc park..so aku kna la temankan die...eh!lpa lak nak knalkan k.dora nih secrectary bos aku...huiks comel orangnyer cam anok mami tapi org nogori ekekekekek..so aku kna la bawa bju tuk senam mjaga kesihatan la konon ekekekeek
hahahahah....bubu xtaupun aku da jogging heheh malas ctau die bt die gelakkn aku kang..ekekekek...blik dari jogg tgin nau nak mkn rambutan ngn langsat..minta bubu blikan klu die otw balik dari badminton tp..die ckp dhda umah lak..huhs..hampa gak...tapi dlm stgh jam tu aku terdengar byik enjin kete ..wroom..wroom...hah!terkezuk zku skali bubu datang bawa buah kat aku mak aih byk tol die bli...katenyer xsampai at so trun g cari buah kat aku..ekekekek...baiknyer at u huhu terharu thaz ...ayg tau u pnat...tp pe2pun thaz tuk tu k..heheh..erm citer pe g ek..pasal nek train pgi tdi hah mlas aku nk cite da se kontena aku myumpah...cilako pyer mamat pale botak chin tuh..da ke die ptng q,,,dhla gatal geser bdn die kat aku skali aku mrah die...bole die gelak kat aku bodo pyer mamat tuh mmg bodo r sakitnyer at aku nih hah mmg bodo..bodo r....dhla wat muka xbslah...lantak ko la len kali aku jmpa ko lagi aku nk jerit kuat2 biar sume org tau yg ko tuh bodo jhat amik ksmpatn bodo!!!!

No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews