31 July 2009

standby..ngantuk...bosan...bizi..kenduri kwn..training badminton

hahahah camno nih wah cm PM da aku nih..semalam tetiba bos aku coll da wat servicing kt tower n plukan aku da skali kat tower alamak xckp kerw chargeman huhu nak xnak kna la aku masuk da tentu msuk dlm sistem KPI aku..kihkih..bawa kete sndiri la aku kalau x bubu yg sudi anta n jemput..heheheh cm putri la..

bagus tul bubu nih kan???!!!

erm standby la aku kat data centre L8 yg len ikut memasing pyer area la,,,,
NGANTUK
huhu mmgla sgt2 nak wat camner engineer aku ajak lepak kmpung baru sblum tuh kitaorg g mkn nasi lemak antarabngsa..halamak keyang dol...dahtu mata cm sawan la ngntuk ya amat da...
Bosan
huh mmg la sedang pk masa depan n teringatkan bubu hehehe arini bubu kerap coll aku dari langkawe..alah cian bubu dmam ek..mkn obat tau syang..heheheh..manjerw nau..erm..bosan lak bubu xder huhuk...yela kalau x die akn temankan aku g pasar mlm ekekeke..alah lusa da lik cini heheheh MISS YOU SO MUCH BUBU!!!!
BIZI
haaahahah nih la aku nk kejar KPI katekan..heheheh mmg bizi la..nk wat cmner...tapi dlm penat tuh n bizi bila tingat kate2 n pesan bubu pesan die "BUKAN SENANG NAK JADI SENANG,SO KENA BANYAK SABAR N KERJA KUAT INSYALLAH BERJAYA"!!"heheheh pesanan yg memberangsangkan..ekekeke
KENDURI KAWEN
hah nih kenduri kawan 1 kelas aku lu..penah la duk meja sebelah ngn die masa form4..huhahahahahjap g aku nak bersiap la nih...kwn2 kwen nk kna dtg nt pe lak kate yg len bkn jawoh pun kt bora ombak jo...
TRAINING BADMINTON
huis yang nih cam player negara jo..ekekek tapi bukan pe aku cmnih la xle lekang ngn aktiviti sukan nih..mmgla kalau xsukan bole demam..heheeh itula anak en AZHAR(COMEL HARTINI AZHAR)hah!!aku la tuh heheeh

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!