29 July 2009

LOVE BUBU FOREVER

aku sangat bahagia bersamanyer sekian lame kami bersama die terlalu menjaga n berikan semangat..ekekek..buah hati mane yg xjaga awek tul2 tul x..erm..mlm nih aku da kna tggal ngn bubu..heheehh die g bercuti tuk kmpni..so xkn aku nk ikut..hah xyah la..huhu...sedey la gak xpnah kna tggal katekan balik kmpung pn die bawa balik..aku ni hah...alah die g 3ari jerw..tp rase cm lame jerw...xpe aku cba maintain...aku yakin ngn bubu..bagi aku die segalanyer...selain family la..family ttp yg pertama..penting tuh beb..heheheh..tp bubu adalah impian aku...aku yakinxde org dapat tandingi die...erm...bkn pe sapela yg snggup nk bg kemewahan kalau bukan bubu..mmg aku akui gaji aku lbh dari mpu tuk miliki pe yg aku nak tapi bubu ttp gak xpnah kcewakan aku...syg btol die ngn aku...heheheh..aku bangga ngn die..terlalu aku hormati die sebabnyer die nih mmg la btol2 caring pyer...pe aku bt mkn pakai mane nk g ngn sape sume die akn pastikan yg terbaik tuk aku..hahahha boleh dikatakan cm PA aku la nih..mmg bab2 nasihat n tazkirah serah kat die mmg la aku free2 kna skolah kalu da bt silap tuh..ekekekek
my belover one...so so love him so much...nothin' cant decribe bout our loveship..


Kebahagian aku terletak padanya..


bubu aku nih mmgla lantang mulutnyer mak aih cm longkang..laser giler...tapi walau cmtu pun die syg aku heheeh..mane taknyer sggup bg aku bawak kete die kete baru lak tuh..dahla aku nih jnis cuai lak bper kali xcident sapu divider uhuhu careless...tp die xmarah katenyer kslamatan aku lgi pnting...erm aku lak mmg jns dgil la...bila die pesan n ckp JANGAN!kalau aku buat gak msti jadi bda xlok..erm pe da aku nih jahat kn...die mmg suka bebel..n cpt marah tp aku bsyukur sbb marah die xlame slalunyer bagi masa 5minit n die akn sejuk lik...tp sbb tu la aku syg die...die mmg brtgjawab...erm...ibarat da jadi cm mak aku lak...aku nih jns cuai..dhtu die la yg slu ngtkan n pesan..erm...dhtu bubu nih pandai sgt masak heheehh mmg terer dari aku la bab2 masak nih erm aku???haram mmg xtau pyer masak nasi pun jadi bubur pe da poor tul...eh tpi skng sjak da bubu die byk ajar,,hah btol x aku ckp die da cm mak aku..bubu nipun bkn jns mkn cerewet..aku pnah ckp nk masuk klas masak die siap ckp xyah ssh2 agak2 bda tuh leceh..beli je..hahahah kdg2 klakar..blum kawen bole la kalau da kawen xkn aku snggup tgk hubby aku mkn bda kdai..cianyer..aku ngn bubu nih mmg js giler2 skit die lak mmg suka buli aku..sampai ngis pun pnah..kdg2 mympah pun da...tp tula yg btkan hbgan kami smpai skng sbb bubu nih len dari yg len..die istimewa..die da 1 tekad n semagat yg sangat aku kagumi..die mmg jns bkn mdah pts asa n cba jadi yg terbaik dlm hidup termasuk tuk aku...heheheh smgat tula bt aku jadikan die idol dlm hidup aku..bak kate bubu..moto mawi "WORLD" tp bubu"PLANET"kekeekek merangkumi alam semesta..hahahahah lgi huge...



8 comments:

~azalea~ said...

=)

complicated life said...

heheehh thaz for u guys comment...

mira gerg said...

hak hak tuih....nih den jeles nih....dulu ehcow ckp den la yg terbaik..

complicated life said...

kurang ajar tul ira gerg nih

mira gerg said...

wakakakaka

complicated life said...

oik sal yg mira duk jeles nih bile msa kita da affair nih hahahaahah sengal...

mizzblackbeauty said...

trust is definitely important in keeping the luv & relationship strong

complicated life said...

yup ur rite mizzblackbeauty...heheh thaz..

Cuba Klik tengok apa jadi!