28 July 2009

FUTSAL TIME

hahahah futsal time..lobam2 sudah





adoiyai...petang tuh aku kna pakse ngn kwn2 masuk futsal..so nk xnk terpakse la aku juin..erm...so aku putuskan jadi keeper ekekekek msti snng jerw kan...tngkap je bola..hahahah...men kat the ZON da tmpat dato khalid md jiwo pyer apartment da..ekekekek...sampai sane ok la aku takut2 jerw gak..hah si faizal da bg aku glove baru pyer lagik..ekekek

so mula la aku men ngn smgatnyer skali da upenyer men bola futsal keras da...lansung pengelagan aku seliuh sbb tahan bola dr msuk goal..huhuhuhu
xpe phtu aku tukar position jadi stiker alamak konon2 tu die bola dtng kat aku..pyer smgat nak rembat skali ridzuan raja shah ngn azlan langau aku..aduh skitnyer badan dagu aku...rase cm senget je bdn ni hah huhuhuk..pe2 pun last2 aku kuo xle blah men futsal ganas aku kuo snap gmbo lagi beh huhahahahahahah.so enjoy gmbar aku nih k.



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!