21 July 2009

Birthday comel..heheheh..16 julai 2009








adiah yang tak ternilai

sambutan paling meriah..aku dapat tuk tahun nih..heheheh..sape sangka..kompani aku sambut besar besaran..hari tuh..mak bubu pun called wished tuk besday aku..heheheh sape x epy bakal mak mentua call wished besday cm mak sndiri lak..heheheh terharu...yang paling best aku ngat bubu da lupa malam tuh birthday aku..yela lg 15minit waktu kemuncak tuk tarikh terakhir aku...berumo pda angka yg lame..ekekek xnak ckp la yg pasti aku suka la umo aku da bertambah bermakna aku makin dewase n matang kuikuik..yola sangat..hahahah...ada ke patut mase tuh aku leh dok ym lagi ngn bubu dalam hati tertanyer2 gak oik die xngt kerw besday aku mlm tu..huhu...yg kawan2 aku cibok jer sume da pakat wished tp bubu rileks jerw...org ptama yg wished kat aku along bubu...gembira la sbb ahli kga bubu sudi tepon n wished...tup..tup..tup tepat kul 12mlm..heheheh ting..tertibe hp aku bunyik larh...msg upenyer heheheh buka...n baca..alahai terkejut aku...dr bubu upenyer..bunyik msg tu cmni "
Sayang,i nak wished u hepi besday n panjang umur,murah rezki,i nak u tau i really love u so much my dear..hanya u sorang dalam hati i"heheheh gumbiranyer hati..hahahahaah...

sayangnyer kat die...heheheh bubu i love u so much..thanks sayang
erm..tiba...tiba..bunyik lagi hp aku...ooo bubu anta msg upenyer...oik die suh kuo buka pintu...kawan aku pun terkejut sbb da org dtg mlm2 nih..xksah la..buka jerw pintu..zass...BUNGA!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaa....tidak...terharunyer...bubu bagi aku sejambak bunga upenyer alahai...so sweet sayang..hahahah sbelah kiri die da paper bag GUESS...alamak upenyer jam ..hahahah dapat adiah lagi...bahagianyer tambah lagi dapat adiah ..heheheheh...sok malam lak...bubu bawa aku dinner kat luo...western restran jerw..sambil bubu adiahkan aku...kek choclate chese..secret recipe..sedapnyer koyang la...hahahah...sayang thanks for everything..

sayang ayang nk u tau ayang sayang u lebih dari ape yang u tau...thanks sbb slame nih sudi bersama n jga ayang..selame nih...ayang bahagia ngn u...hepynyer ayg...u mmg baik sgt ngn ayg...andai ayg da buat u trase ker sakit at kerw ayg mntak maaf k..ayg cuba yg terbaik tuk kukuhkan hbgan kita k sayang...love u forever...


5 comments:

Fadhlah said...

hapy berthday

complicated life said...

hahahah thaz a lot fren...nice speech...

ryeena said...

happy belated day...
wish u all the best...
god bless u always...

mesti bestt kan dapat hadiah dari orang yang tercinta...hehehhe
surprise pulak tu.....

Ejay said...

happy belated b'day...

u're so damn lucky girl. take care & have a great year ahead.

regards,
ejay

complicated life said...

hahah orait fanz thanks a lot

Cuba Klik tengok apa jadi!