6 June 2009

Tanda mintak maap



hahaahah tau2 aku dapat adiah..erm..bukan pe kebetulan ari usahawan muda kat tmpat keje die...nak tau kisah pasal ape leh dapat adiah ni..check it out!...


Erm nk dijadikan crita slalu setiap rabu aku akn g training badminton kat subang..so maknenye aku xbawa kete la memandangkan bubu akan jmpt aku kt tren subang nanti..so setiap pagi rabu jugak bubu terpakse anta aku g kje...so nak xnak aku g keje stiap rabu by tren tuk ke subang racket & golf club.
Jadinya setiap pagi rabu jugak aku merajinkan diri aku jadi jam loceng tuk kejutkan bubu..aku bgn awl giler pagi tuh..kul5.30 da bgn sbb kot mane2pun kul7 aku da kne grak g kje..so da siap sume sblum nk garak aku call la bubu..erm...geramnyer liat die nk angkat phone pe tah lagi ssh btol bgn pagi..pnggilan aku xdijawab...skali alhamdullh die angkat tapi tau pe alasan die bagi.."sayang 5minit lagi please" aku nih jns mdah ksian ckp la ok..slapas 10mnt hah siap bg xtra minute lagi..panggilan aku xjiwab untuk kali yg ke 20x...aku bgng start enjin kete g dpn pgar umah die..hah dkat stgah jam aku dlm kete smbil call die xjawab2.last2 die sedar..erm alasan "alamak sayang i terlelap xsedar"aku pyer la xtau nk ckp pk pe tah lagi nk marah...aku just jawab "xpela syg u g bersiap ayg tggu".so ape lagi tggu la lagi aku..
k da nk garak nih dlm kete mmg diam aku pyer lwat smpai opis bos siap tyer "oik lamabat nampk rini"aku da paham la sbb aku da meeting..xksah la mls nk pk..bda da lpas...aku trase hati ngn bubu nih..mmg aku xlyn die dlm ym arini bt2 la bz..last hati mane xsyg oik...aku layan die myatakan maap mula2 tp da ke ptt ckp aku xpk klu da stgh jam kjut consider die xbgn dhtu nk suh aku buat per tekan hon kete biar jiran ttngga sedar skali..xpela aku pn muddy skit memandangkan aku bulan sedang pnuh...bis wktu kje aku pn balik la..nek trn g subang..kat sane bubu da tggu ngn senyum..katenyer dlm ym td da belikan aku sesuatu..heheheh syg jugak die kat aku masuk kete die pun hulurkan aku..???????"alahai comeinyer...hehehh so sweet,dpt ank berok n candy flower siap dpt tshirt...dgn ucapan "i mintak maaf sayang"heheeheh..alamak trus ilang marah..sakit datang bulan pn ilang tuh..hahahaahah kuasa sayang btol la mmg xleh diramal...rasai sendiri...dan anda xkan menyesal..kuikuikui...so enjoy pic ank berok aku k... :)



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!