31 May 2009

jalan-jalan cari pasal kat zoo..hahahahah













Bertarikh 23hb mei 2009.tepat kul2ptg..hahahah aku grak dari umah..pergi mane..???erm mggu nih cm xder plan tetibe jerw bubu aku ajak aku g zoo.

hahah sbb die tau aku kemaruk ngt nk g zoo.yela da thn bile aku g skali phtu xpnah g da..tah binatang kat ctu sume dah tukar baru yg kecik da besar..mak aih smpai sane mmg panas tuhan je yg tau..huhu dahla sume bda kat ctu jawoh2 nk xnk jalan la..nek kete api lupa bli tiket slamber badak je bubu ajak aku nek..huhu skali driver tu prambat kitorg mtk deal pun xmkn hahahah..bt malu jerw..tapi best la dpt tgk animal perform..cerdik tol sealion 2..hahaahh..pandai lak die tepok tgn ngn majuk..geli ati aku tgk glagak die..pyer besar tmpat tu aku xg pun kat buaya n ular alamak dh pancit la..lastly balik la..dh mlm tu da training badminton lak..tenaga da nk bis nih ..nk kne g topup nih..dlm kul5lbh aku grak lik da...hush....enjoy da picture



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!