20 May 2009

Birthday Hubby aka bubu ku yg ke-26









Hhahah salam sume aku da lame xjengok blog aku nih,erm alamaklum la bizi ngn aktiviti harian aku pindah umah lagi..lagi2 aktiviti sukan aku..tambah lak bulan nih adalah ulangtahun kelahiran bubu aku…heheheh xsangka bubu alu dam akin dewase n makin berusia..alamak lagi cm org tua la die nih nanti.

Selama pngalaman aku bercinta nih tak penah lagi aku cibok2 nk arrange ke ape ke merancang ke sebarang majlis tuk mymbut event2 cm gini kecuali la..tuk family aku..hahahah kira bubu aku nih manusia pertama la yang aku celebrated.heheheh…aku nih,masuk jerw bulan may jerw aku mula la..duk kira hari…aku xtau la xpenah nk nyambut2 nih so persiapan aku banyak last minute la.aku niat nk bubu hepy jerw,,heheheh,,ngat lagi aku xksah pe2 jnji bubu epy.erm ingat lagi mase 3mlm sbelum hari jadi die aku da merancang ngn en.mira tuk bt skit smbutan kecilan bersama team badminton baru aku ..yela aku terpakse la komplot ngn en.mira tuk belikan kek 2.aku mmg xsempat sbb bubu nih slalu ngn aku bila weekend.kita kuo la lpak kt luo.so just mintak en.mira order kek n aku deal ngn members len tuk sambut.biarla hari jadi die lmbat lagi tp aku saje nk smbut reramai aku nk bubu tau yang walau die da xngan team lame die dulu,tapi team baru nih pun sygkan die..heheheh malam 2 muncul gak.17hb mei 2009.kul3pagi larh makaih da pagi dah,heheheh cm bise la mase bis jerw men badminton kitaorg akn lpak kdai mkn 24jam 2 sampai pgi la kalau ikutkan mate yg xmengantuk nih..heheh so memasing order la mkn2 buat la cm xder pape hehehe..tertiba mamat bangle ..uiks da ke patut en.mira nih upah mat bangla bawakan kek bubu den huhuhu..kalakr pun da ..hentam jola,,,heheheh tgk muka bubu senyum hati aku pun gumbira berbunga2 la katekan..hahahah memasing nyanyikan die lagu selamat kat die.heheheeh cute bubu aku…senyum smpai ke telinga hahahahah.pe lagi dimintak dorg bubu tiupkan lilin…hahahah bubu malu2…xkasahla..mlm 2 en.mira telah menyatakan kekesalan die sbb xsempat nk beli kek secret tp Cuma yang sempat secret recipe cap ayam HAHAHAH hentam la en.mira bubu mkn sume jnji jangan coklat die xsuka la..
Malam 2 ramaila gak tinggal mr.lim n bro chubby lae 1 2 aku xngat la name die.hah 2 makluk nih mmg xder mkn da ngntuk..xkashla..sbb mase 2,tuan shake,mira,en.ijam,en,avant,en.anip,k.faiz n her boy,hah xlupa en.adi.,aku sape lae tah lg 1 aku xhafal la name die..heheheeh so mlm tuh mmg cun la..kek lak aku potong ngam2 suma dpat merase kira ok la..heheheh..bagi aku tgk bubu aku hapy pagi 2 1 nikmat xterkate dlm idup aku.xsabar lak sok aku da sediakan adiah lae kt die…hahahah mmg surprise la kot…da bagi so bubu da pakai bju aku bg alah comei nyer die hehehe…mkn tua mkn hensem lak die..hahahahha.mlm hari jadi die bersamaan 18 mei 2009 tepat kul 00:00a.m aku xbagi pape la just wish on phone.pe lak,,,ari jadi bagi la masa jadi tapi aku adiah da siap bgi awal2 sengal..hahahah.ahad 2 aku da selection badminton so penat skit badan siap tgn terseliuh la,,,so senin aku xkeje la hahahahah,,tp bau aku tringat bubu pnah nkkkn bantai gedik 2,,heheheh susah giler cari bantal 2 aku g merata dari kul3 aku kuo umah kul5.30ptg bau aku balik last2 aku jmpa kt jusco nasik baek..hahahah 2 pun last copect la…da xder stock..xpela jnji isi dlm bntai 2 da bijik2 gedik so die msti suka aku adiahkan..aku bgi die kad..alamak tang bt karangan 2la aku fail aku nih xpndai nk mgayat nkxnk aku petik jela ayat bagi bubu bace.hehehehe.alhmdullh nk tggu ckp umo bubu nih cm2 dugaan aku..yela 1st time celeb bestday guy….belikan kek kegemaran die secret recipe carrotcake..sdap gak aku mkn..heheheh mkn pizza heheeh bubu kne pauw ngn k.long…xksahla..bubu pun kyang..slame tempoh tu la jugak aku tgk bubu skg da mkn brubah..erm..baiknyer die bertuahnyer badan…aku bahagia ngn die..sikap die sape2 pun xleh tanding..terlalu caring smpai aku xsnggup kehilangan die,,,,itula kelebihan yg ada pada die.
K bubu ayg nk ucapkan selamat ulangtahun yg ke 26 tahun kt saying smoga syang murah rezki panjang umo n idup diberkati ilahi dipermudahkan kerja n mendapat ape yg dihajati.terima kasih sbb syg n jaga ayg selame nih..u a such a good hubby that I ever have before…walau ayg xtau masak n slalu buat pasal bikin u marah..u tetap syg ayg itulah penghargaan paling besar penah ayg dapat dari u…u tetap syang ayg walaupun smbil bebel hahahahahah…I LOVE YOU SO MUCH MUAH MUAH MUAH!!!!

LASTLY COMEL NK UCAPKAN TERIMA KASIH BANYAK YANG TAK TERHINGGA PADA YANG TERLIBAT BAGI MENJAYAKAN MAJLIS XSEBERAPA TUK BUBU DEN NIH>>>TERUTAMANYA EN>MIRAGITSU!!!THANK A LOT BRO..N XLUPA YG LAIN PUN OK>>heheheh :) :P




No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews