4 April 2009

TENANT NITE DINNER*its GORGOUES!*





















MASA : 6.00PTG - 12.00TGHMLM
TEMPAT : KLCC COVENTIONAL CENTRE KUALA LUMPUR
TEMA : BLACK AND WHITE*COCKTAIL CRUISE*
DOOR GIFT :CAR MP3.

assalamualaikum..em..best giler mlm tu..dinner nih mmg best la..antara artis jemputan adalah sarimah ibrahim as a our Mc tat day..ph2 izat...sempoi la die..cute g..hah dayang nurfaizah pun da..heheh..cntik ngat die aku suka..xketinggalan gak azwan haji ali n sape tah name kmpulan yg bersama lah ahmad 2 pn da dorg jadi juri tuk tenant pyer competition nyanyi da...hah mase dinner 2 aku mula la bersiap pakai makeup la lu..heheh touchup la muka pe yg patut..kakak2 kat tmpat aku xsbar nk tgk aku pakai bju perw..kuikui..almaklum la aku xpnh nk melawa..kat luo ok la..bila da siap..malu lak nk kuo dari blik persalainna..sbb pe ..??em..sume org pandang aku semacam..pandang aku cm xpnh tgk aku lak...jenuh aku tyer akak2 nih...knp sume pndang cm2 tp akak2 nih senyum jerw...aku pn mlas layan wat bodo la..meriah gak lah majlis 2..aku pn g la...aku simple jerw just pakai long black dress jerw..n sanggul skit rambut...n letak klick butterfly ,paki nclece kulit krang ph2 earing 1 set ngn nclce la..erm..kt dinner 2 mase mula majlis mak oik..cntik2 nyer org..yela..red carpet katerkan..sume nk glamer la..heheh termasuk lah aku..layan tu..makanan die style buffet..lh tahan la...sdap gak aku cuma mkn kerabu buah n ABC special...yg len aku xmkn la,sbb prut aku mmg xlarat mkn byk skali jaln..erm..aku jns mkn skit2 tp blarutan..erm...erm mlm 2 aku xtau nk lapk ngn sape sbb muze lak da dapt awek...so aku mlas lyn line die...aku jln la sorng2 skali bos aku da bawa kwan..heheh alhmdullh die pn xder partner so aku lapak ngn die..erm..name die najah dari GDC best mlm 2...aku ngn najah lpak smbil mkn ABC..heheh najah ni lak..fanatik ngn dayang nurfaezah..heheheh...so aku layan kn ajerw...smpai 1 masa najah jmpa kwan die tggal la aku sorng lik..erm..alamak datang 1 mamat iprintis..oik sape lagi dak ariff nih..erm die ajak aku lapak ngn die aku lyn kn ajerw bkn lpak aner pn 1 table ngn najah gak..so mlm 2 ktorg..smbg smbil lyn artos2 mnyanyi la...lame lak bosan arif ajak bergambar so ktorg kuo dari dewan 2 bergambar la kat bennar dpn hall...skali kakak2 nih tmpng skaki heheh lgi riuh dibuatnyer...xlame lpas 2..aku grak lik ngn najah kbetulan najah 1 tren ngn aku cuma die bhenti kat melati aku lah kt setiawangse la...tggu bubu syg aku amik..kuikuikui...



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!