13 April 2009

sekadar Luahan rase..semase...




erm aku pn heran gak...aku nih jns yg cermat tapi masih da yg ckap aku cincai..huhuk sdihnyer..yg heran 2 aku da gosok bju 2 dh mmg xder kedut..tiba2 da kedut yg aku heran 2...aku da buat da yg terbaik..tpi die ckp aku sekadar nk menunjuk jerw yg aku nih rajin aku pn xtau nk kate pe..bek aku diam xguna gak aku bantah pe die ckp mau die mrah2 aku lagi nt..aku dh cuba buat yg terbaik tuk die n diri aku..cm kes hp 2 aku pn xtau la sjak 2 menjak nih aku penat sgt ngn kjerw
tekanan keje yg banyak..banyak benda nk kne submit..report data nk attand site visit lagi deal ngn cliet lagi..kdg2 aku pnt ngat tp aku xnk bising ngan die sbb aku tau die xsuka pekara remeh2 nih..
kdg2 aku nk ngat berkongsi cerita hari2 aku setiap hari tp aku tgk die bkn jns suka mendengar..kdg2 aku trase gak..tp xpela..mmg pangai die cm g2..aku kne byk sabar 2 adalah pesan ayah..kelebihan pada die adalah die adalh sorg lelaki yg da wawasan idup..n tau matlamat yg nk dicapai..aku suka cara die yg xpenah jemu usaha untuk hidup aku kagum ngn sikap die yg 2..cuma sikap die suka mempelekehkan aku..aku xtau la...segala sempurna tuk die sdangkan aku da je yg kurang..
aku pn xtau sekeras2 aku..sekuat2 aku..n sedegil2 aku sbelum nih..ngn die nih ibarat kne madrem...aku nih cm bodo pn ada..tahla..,..tapi skng nih hati aku jiwa aku..perasaan aku terikat ngn die aku sendiri pn xtau la mmg hati nih xle tipu aku syng die..pnah skali aku cuba jauh kn diri dr die...mmg aku pnah cuba...bkn aku xpnh cuba...tp perasaan syg 2 mkn kuat..walaupun baru knal die n boleh dikate bt ape pn bersama aku ibarat cm da knl die bertahun...erm..die nih jenis muddy n plg pnting baran...ckp pn xlh sebarangan..xtau la aku..tp aku masih lh sabar gn die..slalu kutuk n kate aku..aku pn eran pe kurangnyer aku..kdg2 nk ckp pe2 ngn die pn aku takut..ckp slah xckp lgi la slah
die nih jnis sukar nk tafsir peelnyer..kdg2 die jdi bek semacam jerw...lmbut mnjerw..kdg2 garang mak aih..tahla xnk cite la..ngeri..die nih lain dari yang lain penah aku jmpa..uniknyer die nih lain macam tah la..akumpn xtau la nk ckp perw
mmg len la..sejak aku knl die byk mase dihabiskan bersama pntang ujung miggu msti kuo lpak pyer...pe lagi temankn die la kuo jmpa kwn2 tp aku suka cm2 da tujuan la kuo klu stakat kuo saje2 aku xminat..penat la xlarat...tapi yg penting ramai tol org ckp muka aku ngn die cm kembar cm adikbradik..hahahahah...kdg2 aku perati gak oik xderla ngat..hahahah..mate aku besar die kecik jo..cerah lagi aku..erm..tah la comel pn tgh cuba baiki diri skng nih pe je pkara mendatang bakal dtng aku kne gak hadapi ngn tenang...ape kekurangan aku aku kene baiki supaya die xkn marah2 kat aku...n aku jnji btolkan n tgkatkan baiki diri kelemahan aku supaya die akan jarang tegur aku...tp yng pnting kat cini aku cuma leh ckp aku adalah org yg cermat n pembersih aku xsuka busuk xsuka..kotor..aku xsuka rambut xsympoo..mndi xbersabun...aku xsuka bdn berbau n umah berbau..aku xsuka lelaki pengotor n lelaki pemalas..plg penting aku xsuka lelaki yg mengharapkan duit aku n kelebihan aku semata2 untuk bergaya n hidupp sepanjang hayat dorg.aku buat ape2 ikhlas xpnah mengharapkan simpati n balasan org..aku lbih suka dpatkan ape yg aku nk ngn hsil titik pluh aku sendiri...bg aku i2 1 kepuasan aku xsuka org bandingkan aku..n mintak aku jadi org len semata2 tuk kepuasan org len bkn hati aku sendiri..aku suka jadik diri aku..aku xsuka kne konkong aku xsuka ..kene marah aku xsuka..mmg aku xsuka..aku xsuka lamabat kne tggu aku xsuka..GEMOK!!mmg aku plg xsuka..aku suka melawa aku suka bergaya aku suka la...aku suka fesyen aku suka sgala ape yg tuhan bagi kat aku skng aku slesa
aku syng diri aku aku syanag kerjaya aku..andai rezki aku tranfer..bestnyer...bertamabhla rezki aku kelak..hehehehsonok tuh...aku sbnarnyer tgh nk kmpul harta nk hidup aku kelak senng nk bg mkn pakai kat org mase dpan..heheeheh..aku xcerewet pilih pasangan jnji dorg lh trima aku seadanya..ape yg kurang pda aku aku akn sedaya upaya btolkan n aku akn jnji buat die hepy ngn aku..bhagia ngn aku.cuma aku bersyukur sbb ALLAH temukan aku ngn org yg aku cari selame nih...BMW(BEST MAN WIN)insyaallah...who knows!?



3 comments:

complicated life said...

die la org istimewa dalam hidup aku skg..my bubu...

Re!D [TeaSeRS] said...

haha nice post... :)

comot said...

heheheh..thaz a lot..i wrote wat my heart feel n want..honestly from da bottom of my heart,

Cuba Klik tengok apa jadi!