12 March 2009

Mintak maaf aku betol2 xtau...



em..pg2 aku da dpt bodo!!!erm..sdeynyer aku nih pn sengal...xtau bezakn..betollah ckp die...aku pn kdng2 blur xreti pk gna otak..men hentam jer pe nk ckp..men tyer jer pe yg terlintas tgk da kne mrah,,,

betol2 aku xtau salah ke aku..aku cuma nk tau kbenaran aku bkn jns ska dgr org bcrita,,,pda aku lbh snng tuan tanah kedaun yg citer...lg sahih citer 2...tp len lak pndapat sstgah pihak...btollah kate die..xpk passan org tu..kdg2 bila jd tlu jujur pn org akn pijak kiter so..i2la jd kat aku...aku takut tul bile kne marah...plg aku takut bile org 2 mla bnci aku..aku nih yg lmbab nk paham..slu bt org bgang...
tp trustrang aku mintak maaf aku mmg xtau cara ak n perbuatan aku 2 salah aku sedey gak ..kne mrah kaw2 tdi pg2 bute lak 2..mula2 aku ok la lame2 aku sedih aku da nganku aku xsngaj aku mtk maaf tp kn mrh lg,,,truk tul aku kne td..mate aku ,,,cm nk bkace jerw jntung aku laju tol..huhhu bkn pe takut kne marah da..da slah mmgla..betol x...aku pn xtau nk kate pe slain mtk maff tp still gak kne bodo..ckp aku xlh smpan rahsia...xpela...aku mkn xmatang dalm hal nih...phni aku kne pk n gunakn otak bile bckp plg snng diam n xpyah amik tau
erm,,,than punyer tahn skali tumpas la gak...ngis la aku...huh..mmg xlh tahan la aku mmg ngis la,,,aku xlh than..pdih sgt kate2 die..aku kdg2 sdih gak..kdng2 aku tpikir cm malang je die dpt knl aku sdngkan die lbh layak tuk yg lbh bek..aku nih pe da...lemah,slow...xlh smpan rahsia...tahla...kuat ngis..oik...tp da byk bulan da aku xngis cuma 2,3 bulan nih da la ak ngis...i2 pn sbb kne mrah ngan pressure kje da,,,tp aku betol2 mintak maaf aku btol2 xtau...ptanyeaan aku 2 adalah pkara sensitip...n lh myakitkan at stgah pihak aku mtk mf aku xsngaje la...
tp kan korng...die lalaki plg unik pnh aku jmpa..walau garang tp die marah aku kate aku last2 skali die pujuk aku..plg aku trase nk ngis bila die pluk aku...trase ngat..yela walau die mrah aku,tp die msih lh nk pluk aku..aku malu ngan die...kdng2 aku cuba nk g jauh..jauh dri pndangan die..supaya aku xterikat ngan die..supaya die lh dpt yg lbh baik dari aku..aku tau die lelaki yg baik,,lagi sempurna...aku nih byk kelemahn..dhla xtau masak..yg aku tau mgmas jerw sedangkan die tau cam2,aku malu lak ngan die,erm cm kes mlm semalm...aku xtau la..perasaan aku,,sayang aku kat die mula menebal lak...walhal aku cma xbrape nk bharap ngan die takut aku hyer bhan tuk die,,,tp aku xmmpu nk tipu diri aku yg aku mula syg die..mla rase cmburu..sayng kn,,,tahla tlu sayng la...smpai aku lh trase ngan bdk kecik...bg aku xpttla bdk 2 cm2 n die pn xlh mlyan bak kater org tepok sblh tgn xbunyik ek...tp aku ttp pk positif smpai skg ak cm bharap die adalah hak milik kekal aku...da 1 sesuatu yg unik ttg die sape2 xkn tau melainkan dri aku..tp bkn msa skg aku nk catat mkn bg msa gak tuk aku menilai..
pepn sayang ayang mintak maaf k..ayng tau ayg bkn la yg terbaik dikalangan terbaik,,,tp ayng akn trus cuba jd yg terbaik...n slagi sayng ada slagi 2 la sayang ayng xpnh kurang...em
erm aku heran gak kadang2 aku nih umo jer tua tp xpandai xmatng cm org len asal la...sedeynyer tmpat kje pn org suka wat men2 jerw...aku nih mmg jns ssh nk mgamok ker nk marah ker tp aku ada at i2 jer aku lh ckp aku..da fobia ngan sume bda nih...aku da cuba cm2 tuk bg yg tbaik tuk idup aku..slagi aku mampu aku akn ttp usaha...sampai 1 tahap aku pnah tpikir knp tuhan slu bg dugaan kt aku yg macam2 aku sndiri kdng2 plik tgk adik2 aku snng jerw matang jerw
tp aku nagn adikbradikpn kne buli..lg ngn bdk2..len...klu aku mati skalipn klu iman xpnh kt dri nerake gak tmapat aku...YAALLAH kau tunjuknlah aku jaln...kau bukakn n terngi hati aku,,untuk aku truskn khidpn mendatang aku kelak...aku sayng sume org yg sayngkn aku...sebenarnyer idup nie klu kta pandai urus insyallh mmg mudah..tp x pda aku...aku slalu terkene n tercicir ngan sume bda yg spattnyer aku jg...aku mmg xsngaje aku mmg xtau aku bru nk bja aku btol2 rase bslah....bsalah rase cm nk amik pisau kerat nadi...xpn...mkn ubat tido byk2...sb aku xtau bila msa aku hadapi bda yg myakitkan hati aku xmmpu pk..bdn aku pnt lemah..jntung aku lamh...jiwa aku kosong...rase myesal pn da...tp shingga skg alhamdlh aku msih kuat n aku msih ngan
prinsip idup aku...idup kat muka bumi nih mmg xlame smpai 1 thap DIA akn pggil aku blik...n yg pling pnting "Dah ludah jgn jilat lik"eeerrrr yak!!! n idup kne epy...epy kne enjoy...sedih pn kne enjoy biarlah air mate da sebaldi pn..heheheeh insyallh comel cuba jd yg terbaik makayah,,,zairul ok...klu x...mati saye xder mkner la..ahhahaahah....



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!