10 March 2009

Malangnyer arini...sedeynyer hati ni...tahan nangis!!

assalamualaikum..moga2 ngan salam nie aku xderla emotional sgt nk meluahkn pasaan aku arini...bismillahirohmanirrohim....erm...sedihnyer aku arini tapi aku cuba hadapi gak...knp la malang nasib aku arini sedih tuhan je yg tau plg penting skg nih bila aku sedih aku da jd kuat skit...xcam slalu mdah ngis..aku bja than nangis....tahan ngis...!!

pagi2 aku da dapat msg bigboss aku en.roslee da meeting tergempak..kesnyer da part faulty kt tower.....alamak 2 area aku la 2 plak..erm...xksahla sbb smlm cuti...bkn slh aku..cuma bos aku suh tman die tuk meeting...settle la bab 2...yg aku xpuah at ngan kntraktor 1 nie...aku da cover kje dorg 2bln lbh da..jnji nk gnti part rosak 2 mggu nih...ckp cm keling tau2 brg xder,,aku hangin,,,pe lg i2la 1st time dak opis tgk aku mngamuk aku marah en.hadar 2...slame nie aku lh glak2 sb aku sndri pn xbper chat...aku xpnah nk marah2 org...at aku skit ngan pangai si apit lg menipu...jeles kat aku xpasl2,aku da kate dri mula2 lg aku xsuka die knp la die nih xpham bahase..asal lak yg bt aku cm2..watever la....em...ph2 ank2 buah jagaan aku lak asik wat hal je arini kje sume cm pe r...skit at aku..harapkan service master jer bgus...on time je kje..xlame 2 aku duk la lpak kat w/station aku dh2 duk ym ngan si die...alamak skali niat nk bergurau..tah cmner rini...die lh kate kat aku sampai tahap aku cm xlh trima..tahla at aku skit sngat2..pdih sgt2 aku cba than nangis jgn ngis comel..ko kn kuat...aku xlh trima die ckp pundek..oik bahase ape nih ksarnyer...erm..huhuk...sedeynyer..dh2 die kate aku cm2..smpai lh kuokan statement aku nih...suka blakon baik la...segala la...die ckp aku nie same jnis ngan pmpuan die knl kt luo sane...aku bkn pe sbb aku tersalah ckp die jugde aku smpai cm2 skali..die ckp aku ngungkit...aku xpnh skalipn ckp pe2..lgi2 pasal die...die marah aku sb da gmbar dak roy dlm laptop..em...aku da padam xtau la plak ada yg sesat...aku pn xpasan...die marah maki aku skitnyer at aku...die ngat aku nih hantu pe...suka2 maki2 aku..aku pn da passaan..sb aku tlu sedey sgt2 aku pn g la tandas...1jam aku berkurung dalam tandas 2..aku nangis puas2 aku pk habis2 samada nk truskan ke tak ngan die...bile aku pk blik...aku syg die sb diri die...die tlu istimewa...baik caring ngan aku..die cm2 bila dlm tpon xpn ym tp bla jmpa aku die ok jerw...xpnah mrah2 grau2 lg...die siap lh masak2 lg tuk aku mkn...aku syg die..aku tau die bkn cm2...aku cba pk positif n aku mtk ngan tuhan klu betol die bkn jodoh aku jauhkn aku tawarkan at aku pd die...tp mkn lame mkin syg...hati aku kdng2 ngis...bila tgk n trase pe yg die bt kat aku...tp bila aku dgr die ckp die syg aku giler2 hati aku skit td trus bbunga...heheheh kira u drive me crazy la nih...pe2pn stakat nih aku bsyukur ngan pe yg tuhan da bg kat aku n aku bersyukey aku dpertemukan ngan die....ape yg aku harapkan die jd hak milik mutlak aku...amin...



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!