4 March 2011

Nama ako COMEL mane datang asal name aku nih...








assalamualaikum...hehheeh mlayu upenyer...erm ..mane datang name aku nih..heheheh..ayah aku yg bagi..azhar hamzah itula ayah kesayangan aku..anak ayah katekan..Dulu mase mula2 aku dilahirkan kt planet bumi nih...aku diberi name comel..hah "COMEL" oik..biar betol..mmg betul pn..itula name dalam surat branak aku...nk dijadikan cerita..bile aku da pandai skit da besar skit..tau berkate-kate mula la aku tyer ayah aku.."Mane ayah dapat name COMEL nih??"so ayah aku pn mula la cite..asalsilah name aku nih..mase dulu kt kampung ayah aku da 1 anak gadis kmpung tu...bdak tu budak baik..cantik..putih...ayah aku ckp memang die cam anak cine...jadi kegilaan budak-budak kampung...termasuklah ayah aku sendiri...tapi panggilan die je comel..name die zulaikha..mungkin die comel kot dapatla title tu..erm..mase 2 umur die 16tahun..ayah aku cite die keluar bandar teman mak die beli barang tah..camne..die kene culik..dan dibawa pegi siam...kesianyer..menangisla si ibu meratap ketiadaan ank kesyangan..dgar2 cite die dijadikan pel**** kat sane...so keluarga die x putus asa cari..sampai la satu hari keluarga nih dapat berita arwah anak(comel)da kat pelabuhan sempadan..dgn pantas si ayah trus pergi dapatkan si ank...Tapi sayang ape yang diharap tidak kesampaian...si ank(comel)telah mati dibunuh dan anggota badannya telah diambil...so ayah aku pn sedih gak la...samapila die dewase n jumpa mak aku..khawin ngan mak aku...ayah mmg da plan name "COMEL" tu sebelum lahirnya aku kat planet bumi nih..hehheeh...
aku xdala comel cume berbekalkan gigi taring ajerw huhu


Tapi korang jangan xtau...bila aku masuk zaman pesekolahan itula saat paling sukar dalam hidup aku..yelah..name aku comel..so pe lagi g skolah org tau jerw name aku gitu..aku slalu kene ejek..dorang kt skolah paggil aku kucing....huhuk..kucing kurap la...cam2 la yg melibatkan binatang kesayangan nabi kite nih..sampai 1 tahap aku xnk g skolah..huhuhu..xnk..xnk..xnk...!!!!ph2 ayah aku kesian terusla die g tambah name aku jadi "COMEL@HARTINI AZHAR"hahahahah tambah hartini jerw...tapi tula...hartini xpenah wujud dalam kamus idup aku..suma adikbradik sedara mara pakcikmakcik aku panggil aku dengan panggilan name "COMEL"!!!heheheh so sampai la skang dan skang aku da xksah org nk pggil aku ape..gelar aku aper..aku dah xkisah hahahahah sb aku tau aku adalah diri aku...dan xder orang lain lbih layak pada diri aku selain orang tua n diri aku sendiri...ok kawan2...erm,,,,kiter enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erm yela lantak lah kan ko xsuka nama ako janji dah memang tu nama ako..Dulu zaman skoll ako nih memng jenis boyish nak kata jantan dalam hidup xda lah ,sapa lah nak kat aku nih nerd je upanya..dahtu bagi aku kalau ada boypren cam kesian lak kat laki tu ..nanti bila sape2 tanya sapa namo awek@Tunang@mini ko??mesti laki2 tu akan berfikir 2 x sebelum sebut.mana taknya mesti akan ada yang akan cakap .."gelabah btol lah mamat nih..cam lah awek ko je yang comei"hahahah sebab itulah ako xsuka ada boy2 dalam hidup ako..

Sampai satu tahap umo ako makayah slalu tanya "kamo xda yang spesel ke?"hahah(ako senyum kambeng je ..malas nak jawab dah sah2 makpak ako tau ako nih lasak mana ada laki nak ako..hahahah)..sampai lah satu ketika ayah kenalkan ako dengan seseorang dan mintak ako cuba tuk terima seseorang dalam hidup..

Dan akhirnyer aku temui die yang slalu ada di sisi aku walau aku ape jua keadaan aku sekalipun.die lelaki yang betol2 sayangkan aku n lelaki terbaik penah Allah berikan dan aku sangat bahagia dengan die.nanti aku akan cerita plak detik2 perkenalan kami..sebenarnyer kami dulu asalnyer xsuka antara satu sama lain..mmg benci lah..huhuhu..so nantikan ok..ekekekek
die adalah kehidupan aku kini yang banyak mengajar aku erti hidup berdikari

 










9 comments:

sYaza said...

name u unic....kindda like it..ngeee..=)))

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh thaz syaza...tulah tapi malu sbb comel xcomel name sgt eekekekek

janggut said...

nama dia cik tom chem.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

uiks ape nih bubu u nih dengki la tuh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

aku sayang kan bubu la tersangat sebab die byk berikan pengajaran n panduan untuk aku truskan setiap hari2 indah aku ekekek

ticnube said...

weii siyes ape name nko comell..hem 1st tyme dgr..anyway... selagi maksud baik pe kesah ye x...?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ticnude..betol tu ape salahnyer slagi maksud baik..thaz

.::: Princess MOMOY :::. said...

ooo... baru momoy tahu nape nama comel
mmg dah lama nak tanya pasal nih

btw, momoy suka lihat comel ngan mr. tunang comel
both of u sweet sangat
dan momoy sebenarnya agak jeles kalau baca blog rakan blogger bersama buah hatinya sebab momoy tak sempat rasa bahagia
dia pun arwah... cuma kenangan tu yang buat momoy perit

Dia kata saya cantik TAPI saya..."
Pembunuh anak kucing wanita mohon maaf kepada rakyat Malaysia"

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik momoy-dun b sad la dear. mungkin allah lebih sayangkan die ok..kuat kan semagat u untuk teruskan hidup ni ok.u cantik da kerjaya ramai yang menanti insyallah doakan u yang terbaik ok dear

Cuba Klik tengok apa jadi!