24 March 2009




assalamualaikum....
ketenanagan fikiran datang dari hati yang tenang..cmtu la jugak aku..em...tapi..??

tahla..die selalu ckp aku manusia bermasalah..heheh..klakar gak keyataan tu,,,sbb aku xpenah da masalah..aku xder mslh hutng aku xda mslh yg truk2 mmg xderla...cuma mkn mslh aku bosan ngan idup aku sendiri..heheheh..sbelum ni lah...skng xlagi...khidupan aku sebelum nih mmg bosan...dh2 org suka bgi masalah kat aku...bg aku..slagi aku leh than aku akan tahan..em..xjnji la...bila aku da xtahan aku akan bgtau la...aku nih..mmg jnis hepy..heheheh hepy ngat sbb aku xder sbrang mslah khidupan..kje aku ok...keliling aku ok..aku xder musuh..alhamdullh aku nih jd kesyagn sume...even bos lame aku...lgi pakcik makcik aku..mmg syg aku...tgk ajela bile dorg dtng umah msti aku dpat duit xpn adiah heheheh..walau aku da kje..tp adik2 ngn abg aku xpnh dpt lyann cm aku..cma smpai skrang aku masih terfikir aku nih btol ker ank Azhar Hamzah & Norizan Md Zain..heheheh pe2pn aku xksah ngat sbnarnyer dorg da jg aku dri kecik..yg penting aku syg dorng...tp ayah ckp muka aku cm arwah nenek..aku tau arwah makaji msti cntik..tp aku xpnh tgk die...erm..pkcik aku ckp mak aji org pmpuan alim n kuat agama xcm aku mmg len beno la....huhukk..kne lak aku nih jns rock pkai bju lak xpnh ckp kain..heheheh..pe2pn aku enjoy cmnih..nt smpi masa aku ubah la...netau suami aku yg ubahkan aku..tp bg aku skng khidupan aku tertumpu pda die n..masa depan kerjaya aku...klu bole aku nk sumenyer selaras..heheheh..aku nk khidupan aku kelak walau xmewah tp sempurna n bhagia...hhahah bragan lak aku...tp xsalahkn aku pasang impian kan..heheheh...
tp korang aku nk kongsi la skit ngn korng ttg at n perasaan aku..aku skg bhagia ngan kehadiran die,die nih banyak pengertian dalam idup aku..ngan kehadiran die,,,banyak perkara aku pelajari..pasang impian n matlamat idup aku jd jelas...die ibarat ilham idup aku...pekara yg ptt aku knl 10thn lpas aku hye plajari skrg i2 pn ngan khdiran die..khipan aku tanpa die xkn lengkap..die tlu bermakne bg aku...ibarat sebahagian nyawa dalam jasad aku..aku xsggup khilangan die...walau die garang..tegas...tp die berpendirian tetap...jiwa dan hati die jujur...kaga aku terutama ayh suka ngan die...aku slesa ngan die...sbb 2 aku ckp die nih penyeri idup aku....kdg2 die nih cm tau jerw tp kdg2 xtau gak...suka tgk mase die majuk..hahahah..klakar pn da..tp unik...majuk...nk2 aku nih ngan die je rjin mujuk klu yg len jgn arap la...mampos la nk majuk pn..tp nagn die nih aku xmmpu la...xsggup tgk die sdih..xsggup tgk die mrah2...aku tau die skit pn aku xsnng at xlh duk diam..hah cuba korng bayngkan bertapa pentingnyer die dlm idup aku...sgala yang aku buat msti ngat die...mane tmpat aku xltak gmbar die..heeheheheh...hp..wallet...dinding..heheheh...mmg la..lptop...sume ngat die...tgh meeting pn lh tersenyum ngat die...sb pe sb die unik..unik bg aku xkn da pda laki lain..aku xpnah dpt pe yg aku peroleh besame die sblum ni..ngn laki yg pnh aku knl...hati aku tlalu yakin ngan die..tlu syg...tlu beryukur ngan pemberian Dia...banyak nih,,,da lgi aku stop smpai cini lu la...nt aku nk repet lagi mkn len kali..bila aku free skng aku da ngantok da...


1 comments:

complicated life said...

em..yang penting aku hepy ngan kehihupan aku skng

Cuba Klik tengok apa jadi!